Διαθέσιμο το νέο τεύχος του Beer & Bar Magazine. Ιταλική «γεύση» στο τεύχος 16 με θέμα τις ανερχόμενες ζυθοποιίες της χώρας, συνέντευξη του Daniyel Jones, ματιά στις τάσεις που έρχονται και τις εκθέσεις που φαίνεται να επανέρχονται σε κανονικές συνθήκες και ρυθμούς σε όλο τον κόσμο.
Μετά από όλη την πίεση της πανδημίας, τώρα έρχεται μια νέα, εκείνη που προκαλεί η επίθεση στη Ουκρανία και θα ορίσει το μέλλον σιτηρών και ενέργειας. Θα επηρεάσουν και πόσο, όλα όσα έχουμε δει να ετοιμάζονται για το μέλλον; Για τις τάσεις, μετά τις αποστάσεις με καινοτόμα προϊόντα, μας γράφει η Δανάη Μαργαριτίδη, η οποία μοιράζεται μαζί μας και την κουβέντα της με τον Daniyel Jones, από την Angostura. Ο Tim Hampson αναφέρεται στην καταστροφή των αμπελώνων από τη φυλλοξήρα, και αναλύει τις νέες ευκαιρίες που προέκυψαν από αυτή. Η Ιταλία πέρασε και εκείνη δύσκολες στιγμές με τον κορωνοϊό, η μικροζυθοποιία της όμως δεν σήκωσε τα χέρια. Ο Maurizio Mestrelli αναφέρεται σε εξαιρετικές ανερχόμενες ιταλικές ζυθοποιίες. Ο Νικολά Ραδίσης αναφέρει στο εισαγωγικό “Welcome Drink”: «Παρακολουθώ τις εξελίξεις και υποστηρίζω τη χρήση τοπικών προϊόντων, σκέφτομαι δυνατά λοιπόν και μοιράζομαι μαζί σας πόσο θα ήθελα να χρησιμοποιούμε ελληνικά βότανα και μυρωδικά, όπως και άλλες πρώτες ύλες, στους ζύθους μας αντιστοίχως με τα αποστάγματα, κάνοντας και ιστορική αναδρομή στο gruit». Αυτά είναι μόνο ορισμένα από τα άρθρα που φιλοξενεί αυτό το τεύχος, κάποια από τα οποία θα βρείτε μόνο στην έντυπη έκδοση. Κάποια θα τα βρείτε και δίγλωσσα.
Το Beer & Bar Magazine συνεχίζει να εξελίσσεται. Από αυτό το τεύχος, θα βρείτε ορισμένα νέα και άρθρα και στην Αγγλική γλώσσα, είτε είναι η αρχική που τα λάβαμε είτε εκείνη που τα μεταφράσαμε. Στόχος μας είναι να ανοίξουμε τα φτερά μας για ακόμα περισσότερα μέρη, μεταφέροντας τα μηνύματα της ελληνικής αγοράς. Βρείτε τις δίγλωσσες σελίδες από το μπλε χρώμα που θα δείτε στο υποσέλιδο.
Αναλυτικότερα σε αυτό το τεύχος:
Βρείτε το Beer & Bar Magazine 16 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
- Φυλλοξήρα: Καταστροφή ή αφορμή για αλλαγή, του Tim Hampson
- Οι ανερχόμενες ζυθοποιίες της Ιταλίας, από τον Maurizio Maestrelli
- Αποστάσεις, τάσεις & καινοτομίες, της Δανάης Μαργαριτίδη
- Βότανα και μυρωδικά στον ζύθο όπως στα αποστάγματα, του Νικολά Ραδίση
- Daniyel Jones: Ο υπέροχος brand ambassador που αγαπά το φαγητό και τη χώρα μας, της Δανάης Μαργαριτίδη
- Σημαντική η συνεργασία ανάμεσα σε μπαρ και κουζίνα, του Γιάννη Κουτσουράδη
- Easter Egg – Δοκιμάζουμε το Boatyard Double Gin, από τη Μεταξία Μακρυμίχαλου
- Event – Επαγγελματικές εκθέσεις: Η επιστροφή, της Δανάης Μαργαριτίδη
- Profile – Η Ελπίδα Αντωνοπούλου απαντά «δίχως ανάσα»
- Places to Be(er) – ΛΑΛΟΣ & Salto Mortale
Δείτε τα διαθέσιμα άρθρα στο διαδικτυο*.
Βρείτε το Beer & Bar Magazine 16 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
*Ορισμένα άρθρα είναι διαθέσιμα μόνο στην έντυπη έκδοση του Beer & Bar Magazine 16, κάποιες στήλες και κάποια άρθρα διατίθενται σε ελληνικά και αγγλικά στο περιοδικό.