fbpx

Passepartout (Αθήνα, Ελλάδα)

από Nicola Radisis
62 προβολές

Αποτελεί τα τελευταία χρόνια το σημείο αναφοράς στο Κολωνάκι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πετύχει κάποιο από τα πάρτυ του, όπως και να μην έχεις περάσει μια βόλτα για ποτό. Το πρωί συγκεντρώνει στελέχη των εταιρειών της περιοχής, φοιτητές της Νομικής και από το απόγευμα κόσμο από όλες τις περιοχές της Αθήνας. Οι νύχτες είναι πολλές φορές ασφυκτικές αλλά πάντα διασκεδαστικές.

Το Passepartout στον γνωστό δρόμο του Φιλικού «Νικόλαου Σκουφά», έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα όσο περισσότερο μπορεί. Διαθέτει μια προσεγμένη λίστα οίνου, ποιοτικές γεύσεις για φαγητό και πλέον πολλές μικρές ελληνικές ζυθοποιίες σε φιάλη. Τα δυο βαρέλια είναι γνωστές μπύρες από το εξωτερικό, αλλά στην λίστα θα βρεις Marea, Voreia, Noctua, Pikri, Septem. Κάθε χρόνο και κάτι νέο.

Δεν διεκδικεί δάφνες εξυπηρέτησης μιας μπυραρίας, προσφέρει όμως τους επισκέπτες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεχωριστή απόλαυση ακόμα και στην μπύρα. Πρόκειται για ένα café-bar, με συνεχώς εναλλασσόμενη διακόσμηση και μεγάλη δόση τρέλας, το οποίο μόνο αδιάφορα δεν σφυρίζει. Κυριολεκτικά σφυρίζει. Το Passepartout στην διασκέδαση της Αθήνας. Ιδανικό για after work drinks. Όπως λένε και οι ίδιοι, «Ραντεβού στο πλοίο».

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 03:00
Διεύθυνση - Επικοινωνία
Σκουφά 47-49, Κολωνάκι, Αθήνα
+302103645546
www.passepartoutcafe.gr
Facebook
Nicola Radisis
Nicola Radisis

Nicola Radisis is the Publisher of Beer & Bar Magazine. Former bartender and publican, he found BeerBartender in 2012. He works as a beer consultant, is an experienced public speaker, participates as a judge in beer and bartending competitions and writes articles about anything related to the industry. He is a member of the British Guild of Beer Writers.

Σχετικά Άρθρα