fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Fassionola Recipe

από Νίκος Δεληβοριάς
1,8K προβολές

Όσοι έχουν ασχοληθεί με την tiki κουλτούρα δεν γίνεται να μην γνωρίζουν το θρυλικό tiki σιρόπι, Fassionola, το οποίο έχει αποτελέσει συστατικό για κάποια από τα πιο γνωστά cocktails, όπως τα Mai Tai, Pina Colada και άλλα.

Fassionola

Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Βαθμός 5.0/5
( 1 ψήφους )

ΥΛΙΚΑ

  • 150γρ κομμένες φράουλες
  • 150γρ κατεψυγμένα σμέουρα
  • 200γρ φρούτα του πάθους (μόνο τα σπόρια)
  • 15γρ φλούδες ροζ γκρέιπφρουτ
  • 1 στικ βανίλιας
  • 500γρ λευκή ζάχαρη
  • 250γρ χυμό μάνγκο και ανανά
  • 1 στικ κανέλα Κεϋλάνης
  • 2γρ πιμέντο
  • 5γρ αποξηραμένος ιβίσκος

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εργαλεία & Μέθοδος

Εργαλεία: Bowl, strainer
Σκεύος: βάζο, φιάλη

Τα υλικά είναι χωρισμένα για τα στάδια παρασκευής.
Α' Στάδιο: Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ, κλείνουμε το μπολ ανακατεύουμε και αφήνουμε 24 ώρες σε σκιερό μέρος.
Β' Στάδιο: Μετά το πέρας σουρώνουμε και ανακατεύουμε το χυμό με τα μπαχαρικά σε ένα βάζο και αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
Τέλος σουρώνουμε και αποθηκεύουμε σε μπουκάλι.

Did You Make This Recipe?
How you went with our recipes? Tag us on Instagram at @beerandbarmag.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.