fbpx

Η ζυθοποιία αντιδρά στον Covid-19

από Tim Hampson
96 προβολές

Σε έναν καρδιακό χτύπο και μία ανάσα ο κόσμος της ζυθοποιίας άλλαξε. Μπαρ έκλεισαν σε όλο τον κόσμο, επιχειρήσεις διέκοψαν τη λειτουργία τους και οι πωλήσεις μπύρας έπεσαν κατακόρυφα. Ένας ιός που ξεκίνησε σε μία επαρχία της Κίνας μεταδόθηκε τάχιστα στα περισσότερα μέρη του κόσμου και το ξέσπασμα εξακολουθεί να προκαλεί σοβαρές παγκόσμιες διαταραχές. Σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια εκατόλιτρα μπύρας αφέθηκαν σε δεξαμενές αποθήκευσης, αδιάθετα και απούλητα. Δυστυχώς μεγάλο μέρος τους χρειάστηκε να καταστραφεί.

Αντιμέτωπο με την προοπτική απόρριψης χιλιάδων λίτρων μπύρας που δεν θα μπορούσαν να παραδοθούν σε εστιατόρια και ξενοδοχεία λόγω του lock-down εξαιτίας του κορωνοϊού, ένα ζυθοποιείο στη Δυτική Γερμανία έγινε δημιουργικό και τα διέθεσε. Η Willinger Brauhaus στη δυτική πολιτεία της Έσσης έδωσε χιλιάδες λίτρα μπύρας που προοριζόταν για εστιατόρια και ξενοδοχεία, τα οποία λόγω των περιορισμών του Covid-19 δεν επιτρεπόταν να παραδοθούν στους πελάτες της.

Πρώτη δημοσίευση: Beer & Bar Magazine, Τεύχος 12 (αγοράστε το τεύχος)

Για να διαβάσετε το άρθρο,θα πρέπει να αγοράσετε: Συνδρομή. To access this post, you must purchase Συνδρομή.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Σχετικά Άρθρα